Din ce in ce mai multe persoane intra in era asta a tehnologiei in contact prin intermediul unui site de intalniri.

Apar din ce in ce mai multe reclame cu astfel de site-uri, dedicate in mare parte persoanelor singure, dispuse sa isi caute perechea sau o persoana cu care sa isi petreaca o parte din timp. Nu cred ca este un lucru rau, ba chiar din contra, este de un mare ajutor persoanelor mai rusinoase, care au trac in a face pasul atunci cand este fata in fata cu cineva, sau cand este pus intr-o astfel de situatie.

Este de mare ajutor, pentru ca multi dintre noi pot comunica mai usor in scris, se pot exprima mult mai bine, se pot detasa de acea rusine de a discuta de prima data cu cineva diverse amanunte, sau efectiv nu se simt in stare sa faca acest pas. Este de bun augur si nu poate sa aduca decat situatii pozitive. In primul rand ai posibilitatea de a selecta diverse categorii cu care cei care se inscriu trebuie sa le completeze ( Ex: greutate, varsta, inaltime, preferinte) astfel ca daca ai ocazia sa accesezi un site bine structurat, poti vedea in doar cateva clipe, doar genul de persoane care sa se incadreze cerintelor tale asta dupa ce ti-ai selectat preferintele. Ce poate fi mai usor decat sa urmezi apoi sa vizualizezi cele cateva deci sau poate sute de profiluri, din care poti alege ceea ce iti doreste inima.

 Indiferent ca vorbim de femei sau de barbati, persoanele care apeleaza la astfel de site-uri de socializare isi doresc sa intre in contact cu persoane de sex sau daca esti lesbi si vrei sa gasesti o persoana potrivita pentru tine. Acelasi lucru este valabil si pentru persoanale masculine de acelasi sex. Este liber la viata, este liber la a te simti bine si la a nu iti mai ascunde nici sexualitatea, nici placerile, dar nici fetish-urile pe care probabil le-ai carat mult timp in carca, precum o greutate care te apasa, avand de ceva ani libertatea de a te simti implinit.

Cunosc destul de multe persoane, care au apelat la astfel de site-uri de socializare si care dupa ce s-au placut virtual s-au intalnit si de atunci sunt si in ziua de astazi impreuna, si nu vorbesc de ceva luni de zile, ci de ani de zile, timp in care au si 3 copii frumosi de care se bucura si sunt tare fericiti.

In prima faza, cei care au lansat o astfel de provocare s-au bazat mult pe partea sexuala, au fost destul de multe site-uri de intalniri unde puteai agata foarte usor si puteai sa ajungi repede sa faci sex, chiar si sex in grup.  dar cu timpul si-au dat seama ca un site de socializare in care lumea se poate cunoaste mai bine si poate lega prietenii era necesar unei societati care in lipsa de timp acceseaza mult mai usor o pagina de internet.

Nu mai trebuie sa te duci seara la un ceai dansant sa cunosti pe cineva, nu mai este necesar sa agati in discoteca, asta pentru cei care nu adora astfel de locuri, nu mai trebuie sa pierzi zeci de minute sa iti faci curaj sa intri in vorba cu persoana pe care o placi, trebuie doar sa tastezi un WWW si apoi sa alegi.

Simplu, discret, la indemana oricui, perfect pentru orice perioada a anului, intr-un cadru intim in care tu alegi ceea ce ti se potriveste .